Spatiul in care iti desfasori activitatea trebuie sa fie unul nu doar util, ci si plin de creativitate, de stil si eleganta. In achizitionarea de mobilier pentru birou trebuie sa tii cont de o multitudine de factori, cum ar fi: marimea spatiului, pozitionarea biroului fata de usa si geam, tipul de persoana care il va ocupa etc.

Va prezentam 5 idei practice de birouri directoriale care raman in tendinte, indiferent de curentele din designul de mobilier:

1. Birou directorial din lemn masiv

 

Lemnul masiv este un simbol al elegantei, al longevitatii si al bunului gust. Un birou directorial clasic, din esente de nuc, spre exemplu, este o declaratie statement al unui om puternic, hotarat si echilibrat. Imaginea conteaza, alegand o mobila birou directorial de calitate, veti crea un spatiu profesional optim intalnirilor de afaceri.

2. Birou directorial lux

 

Cu elemente de design care atrag privirea inca de la intrare, un birou managerial de lux este o declaratie de stil, de statut si de atentie acordata si celor mai mici detalii. Designul complex, lemnul de esenta tare sau pretioasa, jocul de culori si lumini naturale definesc spatiul si adauga un plus de personalitate. Un astfel de birou devine elementul central al incaperii.

3. Birou directorial multifunctional

 

Nevoia de spatii de depozitare si de a tine ascunse privirii diverse obiecte necesare desfasurarii activitatii a condus la crearea de birouri cu dulapioare si sertare incorporate sau de sine statatoare pentru a putea fi pozitionate dupa bunul plac. Zonele pentru laptop sau tastaurta sunt frumos marcate si gandite pentru a crea o ergonomie functionala.

4. Birou directorial din Pal si MDF

 

Rezistenta dovedita a mobilierului din Pal si MDF, prelucrarea usoara si versatilitatea, fac ca mobilierul pentru birou din aceste materiale sa fie din ce in ce mai folosit. In cazul in care ai de mobilat mai multe birouri, pretul mobilierului din pal poate fi un factor care infuenteaza alegerea.

5. Birou operational

 

mobilier birouBirourile operationale sunt la mare cautare in ultimii ani. In spatiile creative, birourile operationale permit comunicarea si socializarea usoara intre colegi, economisesc spatiu si au un design atractiv. Sunt ideale in callcenter-uri, in institutiile bancare, in IT, etc.

Pentru ca functionalitatea difera, pentru ca gusturile sunt altele de la o persoana la cealalta, paleta de mobilier birou directorial trebuie sa fie cat mai cuprinzatoare si mai variata.