Tehnologia curenta ne perminte sa vizualizam si sa comandam aproape orice din comoditatea caminului, din confortul biroului sau de oriunde ne-am afla. Cand vine vorba depre obiecte de mobilier, multi dintre noi isi doresc sa vada piesele in realitate intr-un showroom mobila birou dedicat unde  sa le poate atinge pentru a simti finsajele si caldura lemnului si, de ce nu, sa simta tot timpul ca detin controlul si informatia corecta.

3 motive sa faci o vizita intr-un showroom de mobila birou:

 

1. Poti proba scaunele directoriale

Algerea unui scaun directorial nu este o treaba tocmai usoara. Pe langa designul atractiv si utilitatea practica, trebuie sa luam in calcul ergonomia si felul in care spatele nostru se simte sau nu confortabil. Cei care lucreaza in birouri petrec ore intregi pe un scaun de birou, motiv pentru care o proba prealabila nu are cum sa strice.

2. Poti verifica calitatea mobilierului de birou

Daca esti „Toma necredinciosul” sau ai avut surprize neplacute venite din mediul online, atunci verificarea calitatii mobilierului pentru birou este esentiala pentru tine. In plus, magazinele online dedicate amenajarilor interioare pentru birouri sunt mai credibile daca au si un punct de lucru fizic.

3. Potriveste si alege mobila pentru viitorul tau birou

mobilier birouIn showroom poti pur si simplu sa alegi constient. In functie de masa birou aleasa, poti alege cateva scaune directoriale care iti plac si le poti proba pe rand in fata biroului. Poti verifica postura, comoditatea scaunului si felul cum acesta se regleaza pentru a obtine pozitia ideala la birou.

Cei pasionati de mobilier si designerii de interior inteleg necesitatea verificarii fizice a mobilierului pentru birou. Nuantele lemnului, texturile si liniile naturale ale materialului pot fi vazute altfel „la fata locului”. Anumite detalii sunt greu de surprins si redat in fotografii, motiv pentru care o vizita in magazinul de prezentare este edificatoare.