Intotdeauna, intr-un magazin de scaune birou vor exista cateva vedete. Am ales pentru tine 3 modele de scaune manageriale, fiecare cu particularitati diferite.

1. Scaun birou directorial

scaune managerialeNu doar „haina te face om”, spatiul in care iti desfasori activitatea poate spune multe despre tine. Atunci cand esti un om de decizie, acest lucru trebuie sa se reflecte si in mobilierul biroului tau.

Iti recomandam un scaun directorial care, pe langa confort, prin materialele folosite, prin design si atentia la detalii, va „vorbi” despre seriozitate, implicare si determinare.

Lemnul masiv nu a fost ales intamplator. Un scaun managerial din lemn masiv este asemenea copacului din care acesta provine: trainic si frumos. Pielea naturala in tonuri de pamant (negru sau maro) innobileaza lemnul, ii mareste atat valoarea cat si rezistenta.

Si pentru ca vorbim despre confort, atunci trebuie sa tinem seama si de spatarul reglabil, mecanismul de balansare sau fixarea unghiului de inclinare. Manerele sunt atent calculate astfel incat sa sustina bratele managerului care il  ocupa. Inaltimea reglabila va permite o pozitie corecta la birou, am vorbit despre asta intr-un articol mai vechi.

Adauga valoare locului si functiei ocupate printr-un scaun de birou demn de un manager. Cauta  in vasta lume a internetului scaune birou pret de cateva minute si vei intelege ca nu este chiar atat de usor sa legi modelul potrivit.

2. Scaun birou clasic

scaun birou Daca nu vrei sa impresionezi prin eleganta mobilierului, daca preferi modelele mai simple sau cu tendinte minimaliste, iti prezentam scaunul de birou ergonomic care ocupa pozitii fruntase in clasamentul vanzarilor.

Pentru ca punem accent pe calitate, pastram bratele de lemn si pielea naturala. Alegem culori neutre si potrivite oricarui birou. Simplificam designul si urmarim linii drepte si armonioase. Acest model de scaun directorial asigura confortul necesar atunci cand petreci ore intregi la birou si se remarca prin eleganta simpla a detaliilor calitative.

3. Scaun birou ergonomic

scaune ergonomice birou Iata si cel de-al treilea model de scaun birou din topul nostru. Modelul deosebit, ergonomia si spatiul ocupat sunt doar cateva caracteristici care i-au asigurat un loc bine-meritat in clasamentul vanzarilor scaunelor manageriale pentru birou.

Un astfel de scaun ocupa mai putin loc, permite o rotire si o alunecare mai usoara si asigura o pozitie corecta a coloanei in timpul lucrului la birou.

Forma aerodinamica, tapiteria din piele ecologica si mecanismul de balans sunt cateva criterii care au contribuit de asemenea la alegerea acestui scaun. Acest scaun este ideal atat la biroul de la serviciu cat si la biroul de acasa.

Indiferent de calitatea si confortul unui scaun de birou, nu uitati sa va ridicati din cand in cand pret de cateva minute, o mica pauza face bine si la minte si la trup.