Vei gasi tot felul de articole despre cel mai bun scaun de birou sau despre cel mai cel birou. Stii ce? Nu exista cel mai bun, exista cel potrivit nevoilor si bugetului tau. Cand cauti articole de mobila birou, tine cont de toate criteriile si alege intelept.

1.Spatiul disponibil

Daca ai un spatiu imens nu ai de ce sa iti faci griji, orice birou se va incadra frumos. Cand spatiul este limitat, toate obiectele de mobila birou trebuie alese astfel incat sa nu rezulte un birou ingramadit sau sufocant.

Un birou cu extensie este o varianta de luat in calcul. Prin folosirea extensiei poti mari spatiul de lucru la nevoie ca mai apoi sa restrangi la loc extensia.

mobila de birou

 

Si cand alegi un scaun de birou trebuie sa tii cont de spatiu. Daca ai suficient loc poti opta pentru un fotoliu directorial care sa iti ofere un confort maxim. Daca nu ai un spatiu generos poti alege un scaun de birou ergonomic, slim, dar cu toate functiile necesare unui reglaj care sa iti asigure pozitia corecta la birou.

Citeste mai mult despre pozitia corecta si reglajul scaunului de birou aici.

Chiar daca ai un spatiu foarte mic, nu iti recomand un scaun fix, fara spatar sau din plastic, mai ales daca petreci ore intregi la birou.

2.Evita capcana cel mai mic pret sau cea mai buna oferta

Si eu cumpar lucruri la oferta sau la final de sezon sau stoc. Cu toate acestea nu urmaresc cel mai mic pret, teama ca as putea pierde la capitolul calitate este reala si intemeiata. Prea ieftin este periculos!

mobila birou pret

Daca cumperi online, o poza de produs cu mobila de birou nu este suficienta, chiar daca este artistica si te fura. Este nevoie de mai multe poze, din mai multe unghiuri ca tu sa poti vizualiza functionalitatile.

3.Designul de interior

Evita sa cumperi haotic, fa-ti un plan sau o schita si alege obiecte de mobila birou care se potrivesc ca design sau stil.

mobilier de birou

Daca ai un birou clasic alege un scaun tapitat cu piele. Daca ai un birou minimalist, alege un scaun cu tapiterie textila in culori deschise sau indraznete. In plus, tine cont de inaltimea si greutatea ta. Citeste partea descriptiva si vezi daca scaunul de birou ales de tine suporta gretatea ta, exista scaune office care suporta 90, 100, 120 de kilograme sau chiar si mai mult. Mecanismele cu care sunt dotate scaunele de birou pot suferi daca scaunele nu sunt alese si in functie de greutatea ta sau a celui care il va folosi.

Pentru mine aceste 3 criterii sunt esentiale. Sper sa faci alegerea potrivita si te inconjori de mobila birou practica, confortabila si estetica.