Inainte de a cumpara orice tine de mobila birou este bine sa iti faci temele si sa te interesezi de unde este cel mai bine sa cumperi, la ce pret, ce calitate si daca te aliniezi tendintelor. Nu strica sa cauti si cateva recenzii!

Mobila birou: fizic versus online

Cele mai multe magazine de mobila sunt prezente atat din punct de vedere fizic, cat si ca magazine online. Unele au reusit sa devina foarte cunoscute de-al lungul anilor datorita promovarii si a unei pozitionari cheie, altele sunt in plina ascensiune si desfasoara diverse campanii pentru a se face cunoscute publicului larg.

Daca inainte toata lumea dorea sa vada ce mobila birou isi achizitioneaza, acum, multi oameni au inceput sa comande online fara teama. Legislatia este foarte clara si returul fara motiv in 14 zile lucratoare se aplica si in cazul mobilierului.

De cele mai multe ori este mai eficient, comod si rentabil sa comanzi mobila birou online  decat sa alergi prin magazine.

Mobila birou: pret mic versus pret mare

Eu cred in echilibru. Daca vorbim de mobila birou lux, da!, pretul este cu siguranta mai mare pentru ca implica un lemn de calitate precum lemnul masiv, implica finisaje de cele mai multe ori realizate manual, implica accesorii pe care un birou comun nu le are.

Sa luam ca exemplu un birou de calculator. Daca este o masa birou simpla, din pal, este normal sa fie la un pret mic. Daca este vorba de un birou calculator din lemn masiv cu insertii de piele, catifea sau alte materiale, cu detalii atat estetice cat si functionale, este clar ca vorbim de o mobila birou cu un pret mai mare.

Mobila birou: alegi in functie de pret sau de calitate?

Toata lumea are un buget in care sa se incadreze chiar daca vorbim de mobila birou. Fie ca esti persoana fizica, fie ca esti un o societate comerciala mica sau o multinationala de mari proportii, cu siguranta ai un buget in care sa te incadrezi.

Alegerea in functie de calitate si apoi dupa pret, asta ar rebui sa fie varianta corecta. Stiu ca de multe ori se intampla sa fie invers, dar pe termen lung, daca alegi pretul in detrimentul calitatii si esti nevoit sa schimbi mai repede mobila birou, nu cumva iesi mai scump?

Mobila birou in tendinte sau atemporala?

Moda se schimba de la an la an, apar tendinte noi, culori, accesorii etc, Sa fim seriosi, nu ne putem schimba mobila in fiecare an, nu vorbim de o esarfa sau de o camasa. Asa ca cea mai fiabila solutie este o mobila birou atemporala, clasica si solida care sa reziste multi ani fara a prezenta semne de uzura.

Poti fi in tendinte punand accentul pe unele detalii in care sa nu investesti mult si care sa tina pasul cu tendintele, ca de exemplu, un obiect de iluminat, un suport de birotica, un obiect de decor.

Mobila de birou in functie de recenzii

Cand vine vorba de achizitii online, oamenii au nevoie de recenzii, de parerile celor care au cumparat mobilier birou dintr-un anume magazin. Nota recenziilor este imaginea catalogului de mobila birou, acolo devin vizibile toate plusurile si minusurile.

Recenziile cantaresc mult in decizia cumparatorului online, motiv pentru care cele mai multe magazine de mobila incearca sa isi satisfca clientii si sa le ofere calitate inainte de orice.

Sper ca acest articol sa iti fie de folos si sa te inspire atunci cand alegi orice obiect din categoria mobila birou.