Daca iti petreci ca si mine 8 ore intr-un birou, atunci, cu siguranta ai nevoie de mobila birou functionala si estetica. Nu este suficient sa ai cel mai confortabil scaun sau cea mai mare masa de birou, trebuie ca tot mediul ambiant sa iti transmita o stare de bine si de familiaritate.

Seturi de birou – mobilierul gata pregatit cat ai pocni din degete

Daca ai timp si rabdare iti poti alege mobilierul dorit piesa cu piesa, pana la ultimul detaliu. Poti sa te ocupi tu si sa iti pui amprenta personala asupra fiecarui obiect de mobilier pentru birou sau poti apela la serviciile unui designer de interior.

Daca nu ai timp sa te ocupi de astfel de lucruri iti sugerez sa achizitionezi mobilier de birou set care cuprinde toate piesele de care ai nevoie pentru a mobila un birou cochet, o sala de sedinte sau de conferinte, un hol de asteptare, etc.

Asa poti fi convins ca fiecare piesa de mobilier se potriveste, face parte dintr-un ansamblu cu elemente comune sau apartine unui curent arhitectural.

Mese birou – da, marimea conteaza

In functie de jobul tau si de obiectele necesare desfasurarii activitatii, poti avea nevoie de un birou care sa iti sustina un laptop si cateva accesorii sau de un birou directorial mare sau chiar cu extensie. Ganditi-va la un director economic, spre exemplu, acesta este mereu inconjurat de hartii, rapoarte si de nelipsitul calculator.

Atunci cand munca ta presupune doua monitoare, este mai mult decat evident ca nu iti poti desfasura activitatea la un birou directorial ingust. Masa birou este un element care trebuie adaptat nevoilor specifice.

Mai departe, vorbim despre detalii: birou de lemn sau pal, birou de colt sau cu extensie, birou cu spatiu destinat unitatii centrale a calculatorului, birou cu orificii pentru cabluri etc.

In unele birouri sau in sali special amenajate intalnim si mese de conferinta pentru sedinte, intalniri de afaceri etc.

Zeci de modele de scaune birou

Despre importanta scaunului pentru birou am mai vorbit. Un scaun managerial de calitate inseamna confort si o viata mai lunga a obiectului, inre-un cuvant, INVESTITIE.

Este dificil sa alegi din zecile de modele oferite, fiecare vine cu atuuri de desing, de confort, de stil,  de ergonomia sau, de ce nu, de economie de spatiu. Pentru fiecare situatie in parte exista un scaun de birou perfect. Sa nu uitam nici de scaunele vizitatorilor sau de scaunele din salile de conferinta.

Dulap birou pentru acte ordonate

Toata lumea cunoaste sistemul romanesc imbacsit cu zeci de registre obligatorii si sute de hartii. Desi traim intr-o era digitala, se pare ca unele servicii nu vor sa tina pasul cu tehnologia si prefera consumul masiv de hartie si cerneala pentru imprimanta, Astept cu nerabdare sfarsitul acestei epoci,!

Pana atunci insa, trebuie sa ne ordonam registrele si dosarele pe diverse categorii si sa le pastram conform legii „n” ani. Acesta este si motivul pentru care avem nevoie de dulapuri birou functionale, cu spatii gandite sa incapa cu usurinta bibliorafturi, cutii de depozitare documente, registre de evidenta, control s.a.m.d.

O canapea si atmosfera din birou se schimba

Ati observat ca birourile in care exista o canapea, niste fotolii si o masuta de cafea par mai prietenoase?

Daca vrei ca atmosfera unei intalniri de afaceri sa fie mai degajata, iti recomand sa iti inviti partenerii pe o canapea comoda. Apropierea fizica ajuta la stabilirea unor relatii mai calde, mai cordiale.

O canapea birou imbracata in piele ecologica este usor de intretinut si poate infrumuseta biroul intr-un mod placut.

O planta verde si totul este perfect!

Daca ai ales piesele de mobila pentru birou, nu uita de decoratiuni, de micile detalii care dau culoare sau personalizeaza spatiile profesionale. Adu o planta sau mai multe pentru a insufleti atmosfera, plaseaza-le stategic si totul este perfect.

Nu este un secret ca daca te simti bine la birou esti mai productiv. Acorda atentie atunci cand alegi piesele de mobila birou si tine cont de toate detaliile.