Nu cred sa fi intalnit vreun designer de interior care in momentul alegerii de articolele de mobila birou managerial sa nu se fi gandit si la oaze verzi, mai mici sau mai mari, care improspateaza si dau stralucire unui birou. Daca unii opteaza pentru plante in vederea decorarii unui birou managerial, altii se folosesc de lumina sau de obiecte care sa indulceasca atmosfera.

Mobila pentru birou poate fi pusa in valoare prin ea insasi si prin mici decoratiuni: plante, obiecte de iluminat, premii, un glob pamantesc, un perpetum mobile, fotografii etc.

Indiferent de marimea incaperii sau de marimea biroului, a mesei de birou, mai exact, exista loc pentru o mica planta sau pentru un obiect personal.

Iata catava idei de personalizare a biroului

 

1. Mici ghivece cu plante pe masa birou

mobila birou managerialGasesti de cumparat ghivece micute si cochete cu plante pitice care nu risca sa iti invadeze biroul, dar risca sa iti aduca o stare de bine si de natural pe tot parcursul zilei. Alege ghivece simple sau cu mesaje motivationale si plaseaza-le pe masa birou, langa monitor, pentru a fi vizibile tot timpul.

Daca esti adeptul stilului minimalist iti recomand ghivece albe, simple sau in culori uni care nu contrasteaza puternic cu restul biroului.

Nu stiu cat oxigen produc micile plante, dar cunosc senzatia de natural si de conexiune cu exteriorul. O mobila birou directorial este si mai atractiva atunci cand pe suprafata frumos finisata din lemn se odihneste o mica planta.

2. Plante generoase sau un corp de iluminat ? Ce alegi pentru decorarea biroului tau?

mobilier birou managerialPoti delimita anumite spatii din birou tau sau poti atrage atentia catre o anumita zona folosind o planta de dimensiuni mai mari.

De asemenea, poti alege un lampadar inalt care sa lumineze zona, care sa aibe dublu efect: lumina si valoare pentru mobila de birou. Este un truc de care se folosesc cei mai multi designeri de interior atunci cand aleg si combina piese de mobilier pentru birou.

Atunci cand ai un birou de mari dimensiuni te poti folosi de multe obiecte care sa atraga atentia catre birou.

3. Un colt zen in biroul tau sporeste creativitatea

mobila birou directorial

Daca petreci 8-10 ore intr-un birou, atunci ai nevoie de o schimbare de decor. Din cand in cand, retrage-te intr-o zona special amenajata care sa iti dea senzatia de spatiu, de libertate, de exterior.

Opteaza sa lasi un spatiu imediat langa mobila de birou managerial pe care sa il decorezi cu plante, cu obiecte decorative, cu fotografii ale celor dragi si, poate, daca ai curaj, cu cateva pernute decorative sau un foltoliu in care te poti destinde si odihni pret de cateva minute. Daca este si langa o fereastra, cu atat mai bine.

Biroul nu trebuie sa fie doar spatiul unde iti desfasori activitatea. Trebuie sa fie un loc curat, aerisit, cu mobila de birou de buna calitate, confortabila si estetica. Adauga intotdeauna detalii personale, obiecte de decor si plante pentru a ramane conectat cu restul elementelor din viata ta.

Pe curand!