Bine te-am regasit in 2021. Universul nostru este mobila birou si ne-am propus sa ne aliniem cu tendintele din 2021 si sa te incantam cu modele noi si cu preturi reduse pentru modelele din anul 2020. Cum mobilierul de birou marca „Mobila Birou Orient” este proiectat pentru a fi mult timp in tendinte si pentru a rezista mult timp la uzura, iti sugeram sa arunci o privire pe reducerile de pret din aceasta iarna.

Mobila birou la pret redus. Mari reduceri la scaunele directoriale.

 

Cand poti achizitiona mobila birou la jumatate din pret, poti lua in calcul mobilarea mai multor birouri, poate chiar a intregului mobilier de birou din firma ta. Acum, la inceput de 2021, poti poti lua in calcul o schimbare in ceea ce priveste mobila birou si diferenta de bani o poti reloca catre alt proiect sau poti investi in comoditatea angajatilor achizitionand pentru fiecare un scaun birou nou.

Achizitionand acum scaune directorile poti avea certitudinea unui pret bun si, cu siguranta, cativa ani de acum incolo, acestea isi vor face treaba si vor asigura angajatilor o pozitie corecta si confortabila la birou.

Cele mai multe scaune directoriale comercializate de Mobila Birou Orient sunt realizate din lemn masiv si sunt tapitate cu piele, atat naturala cat si ecologica. Alege acum un scaun de birou ergonomic la un pret greu de refuzat.

mobila birou oferte si reduceri

Pret vechi: 2.270 lei. Pret nou: 1.600 lei

Reducerile vor fi active pana la epuizarea stocului.

Mari reduceri la mese birou si mese de calculator

 

Mesele de birou sunt si ele supuse uzurii. Chiar daca arata bine, uneori simtim nevoia sa facem o schimbare, da dam spatiului mai multa ergonmie si sa insufletim putin atmosfera de lucru.

In aceasta iarna poti achizitiona o masa birou sau un birou de calculator simplu sau cu extensie cu o reducere frumoasa. Cele cateva sute de lei care iti raman le poti investi in alte obiecte de mobila birou sau le poti repartiza catre alte investitii.

birou calculator reducere

Pret vechi : 4.850 lei, Pret nou: 4.200 lei

Seturi mobila birou la pret redus

 

Cand credeai ca mai ieftin nu se poate, te invit sa vezi reducerile de pret din categoria de seturi mobila birou. Cu cat setul este mai cuprinzator, cu atat reducerea este mai mare. Astfel de oferte sunt limitate, stocul fiind mic.

Poti acum sa iti mobilezi biroul cap-coada cu mobila birou de calitate inalta, de la mese si scaune pentru birou la dulapuri  si vitrine, toate realizate din lemn masiv si MDF.

seturi mobila birou la reducere

Pret vechi: 10.600 lei, Pret nou: 9.700 lei

Daca vrei sa faci o schimbare in ceea ce priveste businessul tau, poti incepe cu schimarea mobilierului de birou cu unul nou, de calitate si in tendinte. Vezi ofertele si reducerile de pret si transforma achizitia de mobila birou intr-o investitie pe termen lung.