Filtre

  •    Culoare  
  •    Dimensiuni  
  •    Material Cadru  
  •    Material Tapiterie  
  •    Producator  
Preţ

Canapele din piele naturala sau piele ecologica cu fotolii asortate

Intampina-ti colaboratorii intr-un spatiu relaxant. Adauga personalitatea biroului tau, amenajeaza o zona cu o canapea confortabila care va face intalnirile de la birou mult mai placute. Canapeaua office vine la set cu doua fotolii asortate.

Canapele si fotolii pentru birou

Poti "indulci" atmosfera din birou prin prezenta unei canapele office si a fotoliilor. Intalnirile sunt mai relaxate daca iti inviti partenerii pe o canapea confortabila si discutiile sunt mai productive insotite de o ceasca de cafea calda. O canapea pentru birou poate fi si locul in care sa te relaxezi pentru cateva minute.

Canapea cu fotolii pentru receptii si sali de asteptare

Daca trebuie sa astepti cateva minute intr-o sala de asteptare, canapeaua este ideala. Moale si confortabila, canapeaua pentru birou te invita la relaxare. Poti frunzari o revista, iti poti verifica emailurile sau poti sa te odihnesti efectiv in timp ce astepti.

Alege canapeaua potrivita biroului tau

In functie de spatiul si de stilul de design, alege o canapea cu fotolii asortate care sa sa integreze perfect in povestea biroului tau. Poti adauga o masuta de cafea si un obiect de iluminat ca detalii.

Citește mai mult