Birou cu extensie WHS A-1821, Nuc, 160cm, MDF

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Disponibilitate: Stoc epuizat
2.600 Lei
Culoare: Nuc
Dimensiuni: 160cm
Material: MDF
Material Cadru: Lemn
Producator: WHS

Masa birou directorial cu extensie WHS A-1821 160cm

Masa birou directorial cu extensie laterala mobila din gama WHS cod A-1821. Birou practic si functional cu design clasic si aspecte moderne cu textura lemnului naturala. Produs realizat in China din MDF (Medium Density Fibreboard) cu finisaje excelente, aspect usor lucios si calitate superioara. Un raport calitate-pret excelent, poate fi usor integrat in orice decor.

Acest birou ofera in partea laterala o extensie mobila,  un spatiu pentru amplasarea calculatorului ( unitatii PC ) cu aerisire pentru ventilarea sursei. O deschizatura rotunda pe suprafata blatului speciala pentru firele unitatilor electrice. Sertare cu incuietoare pentru o organizare perfecta. Datorita formei sale se poate amplasa oriunde in camera. Langa perete, in mijlocul incaperii sau in colt pentru a castiga mai mult spatiu.

Produsul vine demontat cu instructiuni detaliate de ansamblare incluse, iar montajul se face de catre echipa noastra profesionista cu experienta. Livrarea si montajul sunt gratuite, livrarea se face in maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Dimensiuni: 160 x 85 x 76cm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare