Birou directorial cu extensie WHS A-2405A, Nuc, 180cm, Lemn + MDF

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Material: Lemn + MDF

Dimensiuni: 180 x 90 x 76cm

Comanda online, in showroom sau telefonic: 0213695834 / 0784353053
Disponibilitate: Stoc limitat
3.000 Lei
Culoare: Nuc
Dimensiuni: 180cm
Material: MDF
Material Cadru: Lemn
Producator: WHS

Masa birou directorial cu extensie WHS A-2405A 180cm

Masa birou directorial cu extensie laterala mobila din gama WHS cod A-2405A. Birou practic si functional cu design clasic si aspecte moderne cu textura lemnului naturala. Produs realizat in China din Lemn + MDF (Medium Density Fibreboard) cu finisaje excelente, aspect usor lucios si calitate superioara. Un raport calitate-pret excelent, poate fi usor integrat in orice decor.

Acest birou ofera in partea laterala o extensie mobila,  un spatiu pentru amplasarea calculatorului ( unitatii PC ) cu aerisire pentru ventilarea sursei. O deschizatura rotunda pe suprafata blatului speciala pentru firele unitatilor electrice. Sertare cu incuietoare pentru o organizare perfecta. Datorita formei sale se poate amplasa oriunde in camera. Langa perete, in mijlocul incaperii sau in colt pentru a castiga mai mult spatiu.

Produsul vine demontat cu instructiuni detaliate de ansamblare incluse, iar montajul se face de catre echipa noastra profesionista cu experienta. Livrarea se face in maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea platii.

Dimensiuni: 180 x 90 x 76cm

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare