Masa conferinta ST D-1624, Nuc, 240cm, Lemn + HDF

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Masa de conferita din lemn si HDF pentru sali de consilii si intalniri cu mai multi participanti, ideala pentru 8-10 persoane. Dimensiuni masa consiliu: 240*120*76cm. Culoare: nuc

Disponibilitate: Stoc limitat
2.750 Lei
Culoare: Nuc
Dimensiuni: 240cm
Material: HDF
Material Cadru: Lemn

Masa conferinta ST D-1624, Nuc, 240cm, Lemn + HDF

Activitatea de birou presupune de cele mai multe ori si intalniri de afaceri sau sedinte la care participa mai multi invitati. Pentru un confort maxim si pentru o usoara desfasurare a intalnirilor, recomandam masa de conferinta din lemn si HDF, un model care impresioneaza prin simplitate, forma usor rotunjita si calitatea deosebita a meterialului si finisajelor.  

Culoare nucului este una una eleganta si transmite putere, rezistenta si incredere. Nu intamplator nucul si finisajele in aceasta culoare sunt folosite la realizarea de articole de mobilier pentru birou. 

Caracteristici masa conferinta ST D-1624: 

  • blat din lemn furniruit
  • durabilitate si rezistenta inalta
  • picioare lemn
  • prezinta accesorii pentru mascarea cablurilor
  • loc suficient pentru participanti, laptopuri si alte accesorii

Dimensiuni:

  • 240 x 120 x 76cm
  • capacitate 8-10 persoane

Avantajele mesei de conferinta ST D-1624

Capacitatea unei mese de conferinta poate varia in functie de scaunele de birou sau vizitator folosite. Picioarele mesei sunt pozitionate astfel incat acestea sa nu incomodeze pozitia participantilor si sa ofere o stabilitate excelenta. Invitati-va partenerii in jurul unei mese de conferinta sau de consiliu si gasiti solutii optime intr-un cadru placut si propice.

Comanda si livrare:

Masa de conferinta poate fi comandata direct de pe site sau prin apel telefonic. Livrarea se face imediat din stoc, pachetul continand toate corpurile modulare realizate din lemn si HDF, sistemele de prindere si instructiunile de montaj.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare