Masa conferinta ST D-9924, Nuc, 240cm, HDF + Otel

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Masa conferinta sau consiliu ST D-9924 este tot ceea ce ai nevoie la birou pentru sedinte, rapoarte sau intalniri de afaceri de pana la 10 persoane (240 cm). Este realizata din HDF si otel. Colare nuc.


Disponibilitate: Stoc limitat
2.200 Lei
Culoare: Nuc
Dimensiuni: 240cm
Material: HDF
Material Cadru: Metalic

Masa conferinta ST D-9924, Nuc, 240cm, HDF + Otel

Masa conferinta ST D-9924, 240cm este realizata din HDF (placa din fibre lemnoase cu densitate inalta), un material mai rezistent decat MDF-ul si PAL-ul ce se foloseste atat in productia de mobilier pentru birou cat si in cea de uz casnic si industrial.

Masa este special conceputa pentru conferinte, intalniri de afaceri si consilii. Intr-o sala de conferinte, masa este cea in jurul careia se aduna toti participantii si se iau unele din cele mai importante decizii. In plus, in jurul aceleiasi mese de conferinta se pot intalni mebrii echipelor pentru a elabora stategii de tot felul. Masa de conferinte trebuie sa satisfaca toate cerintele din punct de vedere tehnic si sa aiba un design armonios, usor de integrat.

Caracteristici masa conferinta:

  • blat HDF

  • durabilitate si rezistenta inalta

  • picioare otel cromat

  • nivel scazut de umflare la contactul cu lichidele

  • finisajul este din furnir vopsit si lacuit,

  • culoare Nuc

Dimensiuni

  • 240 x 120 x 76cm
  • capacitate 10 persoane

Avantajele mesei de conferinta

Atunci cand la o intalnire participa mai multe persoane este ideal ca discutiile sa se faca in jurul unei mese de conferinta. Contactul vizual, schimbul de informatii si apropierea sunt benefice oricaror sedinte sau discutii. 

Informatii utile:

Masa de conferinta este livrata oriunde in Romania. Produsul vine demontat, cu instructiuni de montaj clare si pe intelesul tuturor. Livrarea se face imediat din stoc

 

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare