Masa conferinta ST D-9924, Nuc, 240cm, HDF + Otel

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Masa conferinta consiliu ST D-9924. Picioare otel cromat. Blat HDF (placa din fibre lemnoase cu densitate inalta) mai rezistent decat MDF / PAL, durabilitate si rezistenta inalta, nivel scazut de umflare.
Finisaj: furnir vopsit si lacuit, culoare Nuc
D
Disponibilitate: Stoc limitat
2.000 Lei
Culoare: Nuc
Dimensiuni: 240cm
Material: HDF
Material Cadru: Metalic

Masa conferinta ST D-9924 240cm, material HDF (placa din fibre lemnoase cu densitate inalta) mai rezistent decat MDFsi PAL, oferta stabilitate si durabilitate foarte mare, nivel redus de umflare, nivel mare al densitatii. Finisajul este din furnir vopsit si lacuit, culoare Nuc.

Masa de conferinta D-9924 240cm speciala pentru conferinte, intalniri si consilii. Sala de conferinte este locul unde sunt invitati clientii cheie sau se fac importante tranzactii de afaceri. Ar putea fi un cadru formal pentru întâlniri de bord sau pentru prezentări către clienți importanți. Camera ar putea fi utilizată pentru sesiuni de brainstorming unde membrii echipei se reunesc pentru întâlniri mai lungi, cum ar fi în timpul procesului de planificare strategică anuală. Oferim o gamă largă de mese de conferințe, se potrivesc în mai multe dimensiunile și satisfac toate preferințele clienților.

Mobila prezentata in fotografie se afla pe stoc si se poate livra imediat.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare