Filtre

  •    Culoare  
  •    Material  
  •    Material Cadru  
  •    Material Tapiterie  
  •    Producator  
Preţ

Scaune directoriale pentru o postura corecta la birou

Confortul la birou inseamna sanatate. Alege un scaun directorial ergonomic, de calitate pe care sa il poti regla si care sa iti ofere o pozitie corecta. Decopera beneficiile unui scaun perfect pentru lucrul indelungat la birou. Bucura-te de tapiteriile din piele naturala sau ecologica. Urmareste ofertele si achizitioanea-ti scaunul managerial dorit la un pret bun!

Scaune ergonomice pentru birouri directoriale

Alege calitatea pentru mobilierul de birou si pentru scaunele directoriale. Scaunele ergonomice pentru birou pot fi reglate pe inaltimea ta si a biroului, pot fi rabatate pentru un confort mai mare si pentru a avea in acelasi timp o pozitie corecta din punct de vedere medical. 

Scaune birou lemn masiv

Mobila Birou Orient isi rasfata clientii cu scaune birou confectionate din lemn masiv. Simpe sau cu aspect antichizat, minimaliste sau robuste, in culori calde si naturale, scaunele pentru birou din lemn masiv sunt o declatatie a calitatii si bunului gust.

Scaune birou tapitate cu piele

Tapitate cu piele naturala sau cu piele sintetica, scaunele de birou comercializate de noi sunt la granita dintre scaune si fotolii. Cu perne generoase pentru o sedere confortabila de lunga durata, cu detalii de design deosebite, aceste scaune de birou isi gasesc locul in orice birou directorial.

Scaun de birou perfect pentru manageri

Daca esti in cautarea unui scaun directorial care sa fie mai mult decat un acccesoriu, care sa fie o piesa de rezistenta a designului interior, esti la locul potrivit. Design deosebit, ajustare, inclinatie, reglare pe inaltime, suport lombar si suport pentru brate sunt elementele care definesc un scaun directorial de calitate.

Zeci de modele de scaune birou directorial

Cand vine vorba de scaune directoriale pentru birou nu exista loc pentru compromisuri. Auzi des in jurul tau ca meriti ce este mai bun, aplica acest lucru si scaunul de birou. Aici iti petreci cea mai mare parte a timpului si ai nevoie de un scaun ergonomic, de un scaun reglabil pe inaltime, de un scaun rotativ cu roti solide, de un scaun tapitat cu piele pentru un confort maxim.

Citește mai mult