Scaun birou directorial YZ G-029A Piele naturala

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Scaun birou directorial YZ G-029A Negru
Piele naturala culoare negru
Sistem de balansare
Inaltime reglabila
Brate lemn culoare nuc
Greutate max.suportata: 125kg
Disponibilitate: Stoc limitat
2.100 Lei
(3.000 Lei)
Culoare: Negru, Nuc
Material Cadru: Lemn
Material Tapiterie: Piele naturala
Producator: YZ

Produse recomandate

Scaun de birou din gama YZ cod G-029A

Alegerea scaunului de birou potrivit este un lucru foarte important mai ales in conditiile in care cel putin 8 ore pe zi, cu mici pauze, le petrecem la birou stand pe el. Pe termen lung, acest lucru ne poate afecta sanatatea daca nu facem alegerea potrivita si nu mentinem o pozitie corecta.

Scaunul de birou este fabricat din lemn masiv si piele naturala. Are un design atat clasic cat si elegant. Inaltimea este reglabila si ofera manere pentru un plus de confort. Spatarul acestui model este lat asigurand o pozitie confortabila. Scaunul de birou Orient functioneaza cu sistem de balans care permite reglarea fortei de balans al acestuia. Tensiunea de inclinare poate fi reglata, in functie de greutate, printr-un maner lateral practic.

Scaunul de birou Orient este un scaun care asigura prestanta si o pozitie confortabila chiar si in conditiile unei munci indelungate. Atat sezutul cat si spatarul ofera un confort deosebit, ele fiind tapitate cu piele naturala sau ecologica de inalta calitate, ce garanteaza rezistenta pe termen indelungat.

Greutate maxima suportata: 125 kg

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare

Produse asemănătoare