O piesa de mobilier este asemenea unei bijuterii, este frumoasa, stilata si eleganta. Mobila pentru birou, pe langa aspect, trebuie sa fie functionala, durabila si confortabila.

In show-room-ul “Mobila birou Orient” veti gasi o gama variata de piese de mobilier pentru birou proiectate si realizate pentru a fi pe toate gusturile, pentru a corespunde oricarui buzunar.

Atenti la detalii si la nevoile clientilor, ne asiguram ca avem in stoc atat mobilier modern cat si clasic, atat mobilier simplu cat si mobilier cu aspect antichizat sau cu detalii din diferite curente arhitecturale.

Mobila de birou este confectionata din lemn masiv, MDF, HDF, PAL, piele naturala, piele ecologica si plastic. Recomandam stergerea birourilor cu o laveta moale si solutii dedicate produselor din lemn.

Scaunele de birou, scaunele manageriale cat si cele de conferinta ar trebui sa insemne comoditate, nu doar frumusetea designului.

Mecanismele scaunelor, pe langa stabilitate si durabilitate, ofera solutia unei pozitii corecte la birou. Trebuie sa tinem cont ca cei care lucreaza in birouri petrec multe ore pe scaun, pentru sanatatea lor, Mobila Birou Orient se asigura ca produsele comercializate intrunesc toate normele de calitate.

Pentru garantia rezistentei pe termen lung, pentru scaunele directoriale s-a folosit piele naturala cat si piele ecologica de cea mai buna calitate.