Mobila birou care se intetine usor

O piesa de mobilier este asemenea unei bijuterii, este frumoasa, stilata si eleganta. Mobila pentru birou, pe langa aspect, trebuie sa fie functionala, durabila si confortabila.

In show-room-ul “Mobila birou Orient” cat si pe site veti gasi o gama variata de piese de mobila birou proiectate si realizate pentru a fi pe toate gusturile, pentru a corespunde oricarui buzunar.

Atenti la detalii si la nevoile clientilor, ne asiguram ca avem in stoc atat mobilier modern cat si clasic, atat mobilier simplu cat si mobilier cu aspect antichizat sau cu detalii din diferite curente arhitecturale.

Mobila de birou este confectionata din lemn masiv, MDF, HDF, PAL, piele naturala, piele ecologica si plastic. Recomandam stergerea birourilor cu o laveta moale si solutii dedicate produselor din lemn.

Nu folositi solutii abrazive pentru curatarea mobilei de birou.

Scaune de birou managerial tapitate cu piele pentru o intretinere facila

Scaunele de birou, scaunele manageriale cat si cele de conferinta ar trebui sa insemne comoditate, nu doar frumusetea designului. Tapiteria din piele naturala sau piele ecologica pentru scaune birou este usor de intretinut si curatat. Stergerea scaunelor pentru birou cu o laveta moale si hiratarea tapiteriei cu un produs destinat pielii sunt suficiente.

Mecanismele scaunelor, pe langa stabilitate si durabilitate, ofera solutia unei pozitii corecte la birou. Trebuie sa tinem cont ca cei care lucreaza in birouri petrec multe ore pe scaun, pentru sanatatea lor, Mobila Birou Orient se asigura ca produsele comercializate intrunesc toate normele de calitate. 

Pentru garantia rezistentei pe termen lung, pentru scaunele directoriale s-a folosit piele naturala cat si piele ecologica de cea mai buna calitate pentru tapiterie si lemn masiv pentru brate si structura. 

Nu folositi solutii de curatare a tapiteriei din piele cu continut ridicat de alcool, acestea usuca pielea si pot deteriora aspectul scaunului de birou.

Dezinfectarea mobilierului de birou

In pandemie sau nu, dezinfectarea obiectelor care fac parte din mobilierul de birou ar trebui sa se faca regulat. Suprafetele din lemn masiv si cele din piele pot fi sterse si cu produse de dezinfectare din categoria celor biocid. Mesele birou, mesele de conferinta, scaunele de birou, scaunele pentru vizitatori cat si dulapurile sau vitrinele pentru acte pot fi foarte usor curatate si dezinfectate. Calitatea materialelor din care sunt confectionate obiectele de mobilier pentru birou ofera rezistenta la factorii chimici regasiti in produsele pentru dezinfectare.

Alege calitatea! Alege Mobila Birou Orient!