TERMENI SI CONDITII

Mobila Birou Orient – este denumirea comerciala a ORIENT XIANZHI ECONOMIC SRL , persoana juridical , avand sediul in Voluntari , Bld. Voluntari ,Nr.106, Ilfov.

Pentru produsele achizitionate din show-room-ul MOBILA BIROU ORIENT va punem la dispozitie serviciul de transport si montaj la domiciliu/sediu in zonele Bucuresti,Ilfov.Astfel, aveti garantia efectuarii unui transport in conditii de siguranta si un montaj la standard inalt de calitate.


 

SERVICIILE DE TRANSPORT SI MONTAJ INCLUD:

-Procesarea comenzii

-Manevrarea produselor

-Ambalarea produselor

-Transport si montaj


 

CONDITII DE UTILIZARE SI CUMPARARE

Imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exempu si au character informative,iar produsele livrate pot diferi de imaginile de pe site in orice mod,datorita modificarii caracteristicilor , culorii sau nuantei din cauza modificarii culorii in urma procesului de fotografiere a produselor,ori a rezolutiei monitorului utilizat.


 

VALOAREA CONTRACTULUI

-Ofertele si produsele prezentate pe site-ul Mobila Birou Orient,sunt disponibile in limita stocului existent.

-Pretul produselor este cel mentionat pe site.

-Toate preturile afisate includ TVA.

-In momentul confirmarii comenzii va vom indica pretul exact al produselor,costul transportului si al altor servicii daca sunt solicitate de catre client.

- transport gratuit de la 2.600 lei.


 

MODALITATEA DE PLATA

Dupa confirmarea comenzii,clientul va achita contravaloarea produselor si serviciilor comandate,prin modalitatea de plata aleasa.

Neplata produselor si serviciilor contactate suspenda termenul de livrare,pana la achitarea acestora.

Modalitatile de plata pot fi:

  1. Plata numerar,integral inainte de livrarea produselor din magazinul/depozitul Mobila Birou Orient.

  2. Plata numerar la livrarea produselor.

  3. Plata folosind cardul inainte de livrarea produselor.

Plata se poate efectua cu card bancar prin intermediul terminalelor POS existente.

4. Plata cu Ordin de plata: Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme emise de catre noi,in urma confirmarii prin e-mail a comenzii cu un consultant de vanzari.


 

MODALITATEA DE LIVRARE

Va asiguram ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare.

Efectuam livrarea produselor doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care produsul nu este disponibil va vom informa despre aceasta situatie.

Produsul va fi livrat clientului printr-o firma de transport sau poate fi ridicat din magazinul/depozitul Mobila Birou Orient conform optiunii clientului.

-Termenul de livrare este de 1-5 zile lucratoare.

Programul showroom-ului Mobila Birou Orient fiind de Luni pana Vineri orele 08:00-17-00, Sambata 08:00-12:00,Duminica-Inchis.

ATENTIE: In cazul returnarii produselor ce prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete,urme de uzura,zgarieturi,lovituri,componente sau accesorii lipsa,sau nu sunt in aceeasi stare in care au fost livrate catre client ORIENT XIANZHI ECONOMIC SRL are dreptul de a decide asupra returului sau de a opri o suma din valoarea produsului,suma ce va fi comunicata de catre reprezentantii nostrii dupa evaluarea prejudiciilor aduse.