Activitatea din unele birouri este foarte intensa, motiv pentru care o masa de conferinta este mai mult decat utila. Masa de conferinta este conceputa pentru a se potrivi in birouri, sali de sedinta, sali de asteptare si spatii destinate sedintelor interne, intalnirilor de afaceri etc.

1. Impresie si aspect profesionist

Totul mobilierul din biroul tau vorbeste despre afacerea pe care o conduci, despre atentia pe care o acorzi oricarui detaliu si despre imaginea care vrei sa o transmiti.

O masa de conferinta la care sunt invitati participantii la discutie poate fi benefica semnarii de contracte prin echilibrul pe care il poate aduce intr-o incapere. Toti participantii au senzatia unei egalitati tocmai datorita asezarii liniare pe care o permite o masa de consiliu.

Confortul pe care il pui la dispozitie participantilor poate inflluenta in bine mersul unei intalniri. 😉

2. Pastreaza contactul vizual

Este important pentru cei care participa la o intalnire de afaceri sau la o sedinta sa poata pastra contactul vizual.

In functie de marimea incaperii si de numarul de participanti poti opta pentru o masa de conferinta triungiulara, ovala, patrata sau dreptunghiulara. Mesele de conferinta sunt spatioase, permit asezarea laptopurilor, a documentelor si eventual, a articolelor de protocol.

In plus, multe au fante  pentru mascarea cablurilor si prize pentru incarcarea laptopurilor sau a telefoanelor mobile, astazi acestea din urma fiind nelipsite de la intalniri. Vremea agendelor a trecut.

3. Mesele de conferinta se adapteaza spatiului

In functie de marimea biroului poti opta pentru o masa de conferinta pozitionata in partea opusa spatiului de lucru personal. Daca nu ai suficient spatiu in birou poti amenaja o sala de conferinta sau de consiliu separat in care sa-ti inviti partenerii de afaceri, colegii sau participantii la un training.

Mesele de conferinta creaza un cadru ideal pentru orice eveniment business si ofera un spatiu amplu de desfasurare si confort.

4. Loc pentru brainstorming

De ce sa nu ai un loc special amenajat pentru brainstorming? De ce sa nu iti aduni toata echipa la aceeasi masa si sa gasiti impreuna cele mai bune solutii pentru dezvoltarea unui business, al unui concept etc.?

Poti strange dimineata colegii in jurul unei mese de conferinta pentru a stabili planul zilnic. Puteti savura impreuna cafeaua de zi cu zi si incepe ziua cu forte proaspete si zambetul pe buze. Nu uita sa inchei sedinta cu o gluma sau un banc.

5. Intalnirile lungi cer confort

Daca ai intalniri lungi, cu siguranta o sala special amenajata in acest sens iti va fi de folos. Masa de conferinta este importanta, la fel si scaunele de birou sau de vizitator. Confortul este esential pentru buna desfasurare a intalnirilor.

Pune accent pe calitate si creaza spatii care sa stimuleze si sa optimizeze fiecare centimetru si fiecare activitate.

Cat costa o masa de conferinta?

Am vorbit despre motivele pentru care ai nevoie de o masa de conferinta. Hai sa vorbim si despre pret, toata lumea atunci cand face o achizitie are stabilit si un buget. Este adevarat ca sunt mai multe variabile care compun pretul, tocmai de accea vom face o recomandare,

Recomandarea noastra consta intr-o masa de conferinta realizata din pal melaminat, culoare nuc negru, capacitate 10 persoane, cu grile de aerisire /ventilatie, prize pentru laptopuri si design deosebit.

masa conferinta 2

Masa Conferinta 10 persoane Pret: 5350 lei