De cele mai multe ori atunci cand achizitionezi un set de mobilier directorial ai avantajul pretului, seturile sunt mai ieftine tocmai in iddea in care achizitionand mai multe produse odata, se aplica un discount. Cu cat setul de mobila pentru birou este mai complex, cu atat reducerea este mai mare.

Set mobilier directorial standard

Cele mai multe magazine de mobila birou, fie ele fizice sau online, iti pun la dispozitie seturi de mobilier office gata structurate pe criterii de functionalitate si design. De cele mai multe ori aceste seturi de mobila birou sunt realizate de designeri sau consultanti care urmaresc tendintele din design interior pe care le coreleaza cu stocurile.

Set mobilier directorial personalizat

Cei mai multi dintre cei care lucreaza din spatele unui birou simt nevoia de a se exprima prin mobilier. Modificarea unui set de mobila pentru birou ar trebui sa fie o optiune pentru toti cei care comercializeaza mobila office. Incepand cu alegerile de culoare si terminand cu combinatiile nelimitate pe care un om creativ le poate face, seturile de mobila pentru birou ar trebui sa aiba optiunea personalizarii.

Daca unora le place sa asorteze, sa aiba un echilibru in forma, culoare si design, altora le place sa sparga monotonia cu obiecte de mobilier care sa dea personalitate biroului, care sa aiba un caracter unic si va spuna ceva despre proprietar.

Setul de mobilier pentru birou poate fi transformat si adaptat atat stilului cat si spatiului. Mai jos va prezentam 3 seturi de mobilier pentru birou care sa va inspire.

1. Set mobilier directorial format din canapea cu doua fotolii

sert mobilier directorial 1

Set mobilier directorial cu canapea si fotolii, 2800 lei, www.mobilabirou-orient.ro

Daca ai un spatiu de primire al oaspetilor sau colaboratorilor il poti personaliza adaugand un set de mobilier office format dintr-o canapea fixa cu doua fotolii asortate. Iti recomandam tapiteria din piele ecologica sau piele naturala pentru rezistenta la uzura si usurinta cu care acestea se curata.

Poti aduce un plus de culoare si lumina cu ajutorul unei lampi sau al unui obilect de iluminat aparte. De asemnea, nu uita de plante, ele sunt acele mici artificii care pot infufleti o mobila de birou. Foloseste obiecte de decor in culori puternic contrastante.

2. Set mobila birou format din 4 piese: birou cu extensie, scaun directorial, scaun vizitator si dulap birou

set mobilier directorial 2

Set mobilier directorial directorial 4 piese, 7310 lei, www.mobilabirou-orient.ro

Masa birou este de departe cea mai importanta piesa de mobilier din birou. In jurul ei graviteaza toate celelalte obiecte de mobila birou necesare desfasurarii activitatii. Un birou cu extensie este multifunctional si iti ofera mai mult spatiu decat un birou clasic.

Daca ai optat pentru un birou din lemn masiv, de ce nu ai avea si scaune din lemn masiv tapitate cu piele? Pentru setul de mobila birou de mai sus designerii ne-au propus nuante inchise, sobre, indulcite de elementele de design lucrate manual. Un scaun-fotoliu din lemn masiv pentru tine are corespondent in set un scaun de vizitator cu elemente comune: lemn masiv si tapiterie din piele.

Sa nu uitam de dulap! Intr-un birou ai nevoie de un dupap incapator si rezistent in care sa ascuzi vederii bibliorafturi cu acte si alte obiecte necesare activitatii care astfel pot fi tinute in ordine.

Poti sparge monotonia de care vorbeam mai sus alegand scaune de birou in culoare bej sau crem. Contrastul ar fi placut si ar aduce un pic de feminitate si lumina in spatiul de birou.

3. Set mobila birou format din 6 piese: birou cu extensie, scaun directorial, 2 scaune vizitator si 2 dulapuri birou

set mobiler birou 3

set mobilier directorial 6 piese, 12.200 lei, www.mobilabirou-orient.ro

Se vede de departe grija cu care designerii au creat acest set de mobila pentru birou. Priveste cu cata grija au ales detaliile tapiteriei de piele care se regasesc nu doar in scaunul directorial si in scaunele vizitatorilor, ci si in detaliile de design al biroului.

Culoarea nucului este des intalnita in birouri. Eleganta si puternica, ea transmite in subconstient un mesaj. Cele doua dulapuri sunt menite sa pastreze toate obiectele din birou intr-o perfecta ordine si armonie.

Scaunul-fotoliu directorial realizat din lemn masiv si piele este tot ceea ce un manager isi poate dori de la un scaun de birou. Pe langa designul deosebit, scaunul directorial asigura un confort la superlativ.

Daca unii isi folosesc biroul pentru intalniri, altii au amenajate sali de conferinta cu mese de consiliu adecvate intalnirilor pe care le au in mod frecvent. Poti alege un birou directorial de lux si o masa de conferinta asortata sau un set de mobilier directorial standard.

Seturi de mobilier pentru sali de conferinta

Sala de conferinta sau biroul in care ai amenajat un spatiu pentru intalniri poate fi cu usurinta mobilat intr-un singur stil achizitionad un set de mobilier directorial pentru sali de conferinta.

masa conferinta cu scaune set

set masa conferinta cu scaune vizitator, 6040 lei, www.mobilabirou-orient.ro

Nu stii cat de importanta poate fi o masa de conferinta pana nu participi la intalniri business. Faptul ca toata lumea poate participa la nivel de egalitate la o intalnire cantareste foarte mult. In plus, o masa de conferinta este dotata cu prize pentru laptopuri sau telefoane mobile.

Scaunele de conferinta sunt si ele importante. Cu cat intalnirea este mai lunga, cu atat este nevoie de o pozitie confortabila. Bratele din lemn ale scaunelor de conferinta, pe langa aspect, au si rolul de a permite o pozitie relaxata a mainilor.

In incheiere nu imi ramane sa spun decat ca poti alege un set mobilier standard pentru biroul tau sau il poti personaliza in functie de stilul si nevoile tale.