Filtre

  •    Dimensiuni  
  •    Culoare  
  •    Material  
  •    Material Cadru  
  •    Producator  
Preţ

Alege un birou  managerial cu stil si personalitate pentru un plus de functionalitate. 

Descopera noile modele de birouri manageriale si alege eleganta si calitatea oferita de un birou clasic din lemn masiv sau MDF. Cumpara online sau din showroom. Optimizeaza spatiul cu ajutorul unui birou directorial cu extensie si/sau sertare pentru o organizare eficienta. O masa de birou de calitate este ideala pentro o organizare eficienta.

Birouri directoriale lux

Luxul si calitatea merg mana in mana. Daca iti doresti un birou, o masa de birou,  care pe langa functionalitate sa aiba si un aspect impecabil, care sa spuna o poveste de succes, consultantii nostri sunt aici pentru tine. Daca vorbim despre un birou de lux, atunci cu siguranta lemnul masiv este vedeta.

Birouri din lemn masiv 

Lemnul nu se demodeaza niciodata, indiferent de multitudinea de materiale care sunt folosite in productia de mobilier office. Lemnul este un material nobil, viu si plin de personalitate. Nuantele naturale nu au nevoie de nici un artificiu, nu necesita cosmetizare, sunt minunate si unice precum natura care le-a creat. Cu detalii in relief realizate manual, mesele birou se incadreaza perfect si dau valoare oricaruispatiu office.

Birouri operationale si birouri cu extensie

Atunci cand imparti spatiul cu unul sau mai multi colegi iti recomadam sa alegi un birou operational. Fiecare are spatiul lui bine delimitat si echipat cu tot ceea ce este necesar: suport laptop sau tastatura, sertare pentru depozitare, spatiu cu grila de aerisire pentru unitatea de calculator, etc. Daca activitatea este dinamica si porti discutii cu clientii iti recomandam un birou cu extesie sau de colt pentru a evita pozitionarea fata in fata (psihologii spun ca intalnirile care au loc fata in fata nu sunt recomandate, este o pozitie de lupta, nu una de comunicare eficienta).

O masa birou din lemn masiv pentru orice manager

O masa birou de calitate la un pret accesibil este o investitie rentabila pentru orice manager. Confortul sustinut de aspectul estetic fac ca un birou din lemn masiv sa fie una dintre cele mai potrivite alegeri in mobilarea unui birou..

Citește mai mult