Masa conferinta WHS C-4805, Nuc, 240cm, Lemn + MDF

Trebuie să fiţi autentificat pentru a evalua acest produs. (0 evaluări)
Masa conferinta din lemn si MDF pentru sali de consilii si intalniri cu mai multi participanti, ideala pentru 10 persoane
Dimensiuni: 240 x 120 x 76cm
Disponibilitate: Stoc limitat
3.000 Lei
Culoare: Nuc
Dimensiuni: 240cm
Material: MDF
Material Cadru: Lemn
Producator: WHS

Masa conferinta WHS C-4805, Nuc, 240cm, Lemn + MDF

Activitatea de birou presupune de cele mai multe ori si intalniri de afaceri sau sedinte la care participa mai multi invitati. Pentru un confort maxim si pentru o usoara desfasurare a intalnirilor, recomandam masa de conferinta din lemn si MDF, un model care impresioneaza prin simplitate, forma usor rotunjita si calitatea deosebita a meterialului si finisajelor.  

Culoare nucului este una una eleganta si transmite putere, rezistenta si incredere. Nu intamplator nuclul si finisajele in aceasta culoare sunt folosite la realizarea de articole de mobilier pentru birou. 

Caracteristici masa conferinta WHS C-4805: 

  • blat din lemn furniruit
  • durabilitate si rezistenta inalta
  • picioare lemn
  • prezinta accesorii pentru mascarea cablurilor
  • loc suficient pentru participanti, laptopuri si alte accesorii

Dimensiuni:

  • 240 x 120 x 76cm
  • capacitate 10 persoane

Avantajele mesei de conferinta WHS C-4805

Capacitatea unei mese de conferinta poate varia in functie de scaunele de birou sau vizitator folosite. Picioarele mesei sunt pozitionate astfel incat acestea sa nu incomodeze pozitia participantilor si sa ofere o stabilitate excelenta. Invitati-va partenerii in jurul unei mese de conferinta sau de consiliu si gasiti solutii optime intr-un cadru placut si propice.

Comanda si livrare:

Masa de conferinta poate fi comandata direct de pe site sau prin apel telefonic. Livrarea se face imediat din stoc, pachetul continand toate corpurile modulare realizate din lemn si MDF, sistemele de prindere si instructiunile de montaj.

Trebuie să fiţi autentificat pentru a putea adaugă comentarii. Autentificare